Over ons

Bijna 30 jaar ervaring
Wij zijn Peter en Philip Vet. 

In 1990 begonnen we met ons bedrijf. Dat is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Doordat we zelf jarenlang ervaring hebben, weten wat er voor nodig is om een mooie keuken te plaatsen.

Een nieuwe keuken blijft een ingrijpende klus. We hebben een fijne groep van monteurs en andere medewerkers die met oog voor detail uw keuken installeren. Keukens zijn belangrijik, voor het maken van maaltijden maar ook als centrale ontmoetingsplek.

Binnen ons bedrijf is er elke vrijdagmiddag gelegenheid om onder het genot van een kop koffie en soms een bitterbal of een stukje kaas, de week door te nemen. Geen verplichte bijeenkomst, gewoon een moment om even onze collega's te zien en te spreken.

Berry
Huibers

Berry Huibers is keukenmonteur bij All-Om
"Sinds 2015 werk ik bij All-Om als allround keukenmonteur. Met mijn achtergrond als meubelmaker in de interieurbouw, kan ik mijn vakkennis elke dag gebruiken. Want het is een enorm afwisselende baan met veel variatie. Er is geen woning of keuken hetzelfde, dus je wordt regelmatig uitgedaagd om een klus goed te klaren. 
Ook al werk ik meestal alleen, toch zie en spreek ik mijn andere collega's regelmatig. Ze staan ook altijd klaar om mee te denken of te helpen om een probleem op te lossen. Dat vind ik geweldig!"

Thomas
Vreeswijk

Thomas Vreeswijk is installatiemonteur bij All-Om.
"In 2017 ben ik bij All-Om komen werken als installatiemonteur voor elektra en loodgieterswerk.
Na periode gewerkt te hebben als projectmanager bij een andere werkgever, miste ik het werken met mijn handen. Echt iets maken vind ik het allermooiste. Bij All-Om krijg ik alle ruimte om dat op mijn eigen manier te doen en die vrijheid is heerlijk. Met mijn collega's van de planning heb ik het vaakst contact. Niet alleen over de voortgang van een project, maar ze hebben ook veel kennis in huis, waar we op terug kunnen vallen."
crossmenu